Bekijk de kaart
Winnaar ANWB uitje van de toekomst

The Nature Game

magische tabletgame in de natuur

Wandelen Dwingelderveld

Wandelen Dwingelderveld | Nationaal Park

Een bezienswaardigheid voor iedereen die van natuur houdt: Nationaal Park Dwingelderveld in Zuidwest Drenthe!  Het grootste stille natte heidegebied van West-Europa.

Wandeling met kinderen | 2 uur durende wandeling

Wandelen met je kinderen die de route al gamend zoeken met The Nature Game Drenthe is een waar avontuur. Zwerf over de uitgestrekte paarse vlakte, waar adders vlak naast het fietspad liggen te zonnen, waar de herder met zijn kudde grazende schapen rondtrekt, waar het geroffel van spechten uit de boomtoppen klinkt…

En wat het nog mooier maakt? Nationaal Park Dwingelderveld bestaat niet alleen uit heide, maar ook uit bossen en jeneverbessen, esdorpen, grafheuvels en vennetjes. Het Dwingelderveld is Drenthe in een notendop.

Natuur | Natuurspeelplaats

Deze wandeling begint bij oriëntatiecentrum de Boslounge te Spier. Reserveer je game op je eigen gekozen tijd, parkeer je auto op de ruime parkeerplaats aan de Oude Postweg 8. Nog even naar het toilet bij Boslounge Spier of van der Valk Spier en haal je tablet op om te starten met The Nature Game Drenthe. De game duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Bij terugkomst zijn er voldoende mogelijkheden om te spelen op de natuurspeelplaats, uit te rusten op het terras of binnen met wat lekkers.

Wandelen Dwingelderveld

Wandeling met kinderen | Op pad in de natuur

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang regelmatig updates over interessante ontwikkelingen van Met Mindfulness

* verplichte velden
mapper de map