Bekijk de kaart
Winnaar ANWB uitje van de toekomst

The Nature Game

magische tabletgame in de natuur

Dagje uit Drenthe

Dagje uit Drenthe | The Nature Game Drenthe

Dagje uit Drenthe | Graag vertellen we over deze nieuwe en unieke kinderactiviteit. Een natuurbeleving en geschiedenisverhaal in een nieuw jasje.

Buitenspelen en wandelen 2.0

Speel jij ook graag buiten in het bos? Klim je graag in bomen? Ontdek dit sprookjesachtige gebied op een hele leuke manier. “De vetste wandeling ooit” roepen de kinderen die het al gespeeld hebben. Kom jij ook? Gegarandeerd een leuk dagje uit Drenthe.

Kinderactiviteiten Drenthe

Beleef ook het verhaal van De Koets van Kibbelhoek !

Sta oog in oog met struikrovers en de jonkvrouw. Vang de witte wieven, ze zitten goed verstopt en luister naar wat de boswachter je te vertellen heeft. Leer tijdens het wandelen over de geschiedenis van Drenthe. Ruik de bomen en de heide, dwaal door het Nationaal Park en vergeet niet je kompas goed te volgen voor de juiste route.

Dagje uit Drenthe | 360 graden speurtocht in het bos

dagje uit Drenthe
welk dier heeft de boswachter het over? Weet jij het?

Nieuw dagje uit in Drenthe

Vanaf mei 2019 is deze nieuwe game te spelen in Nationaal Park Dwingelderveld. Kom met je vader, moeder, opa, oma, tante, buurvrouw naar De Boslounge te Spier (nov-april van der Valk Spier receptie). Reserveer je tablet alvast online: https://www.hotelspier.nl/naturegame/the-nature-game/

Natuurbeleving in samenwerking met Staatsbosbeheer

Boswachter Hans neemt je mee op avontuur op het Dwingelderveld. Wandelen met de boswachter die je heel interessante weetjes verteld die je vast nog niet wist. Leer over dieren en bomen. Zie waar de karrensporen van de koets vroeger reed en wie weet spot je zelf een echte waternimf.

Unieke beleving | 360 graden film

The Nature Game is opgenomen met een 360 graden camera. Hierdoor kun jij volop rondkijken en speuren naar wat je op moet lossen. Een hele beleving. Wat gebeurd er nu achter je? Draai je om en vang het witte wief….Wanneer kom jij de game zelf spelen?

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang regelmatig updates over interessante ontwikkelingen van Met Mindfulness

* verplichte velden
mapper de map