Bekijk de kaart
Winnaar ANWB uitje van de toekomst

The Nature Game

magische tabletgame in de natuur

Familie uitjes Drenthe

Familie uitjes Drenthe | ben je op zoek naar familie uitjes Drenthe? Zoek niet verder je hebt een heel leuk uitje gevonden. The Nature Game is een magische tabletgame in de natuur voor het hele gezin. Je slaat 4 vliegen in één klap, want het is een toffe game, het is voor het hele gezin, ook is het een sprookje en je tegelijkertijd leer je over de prachtige natuur van het Nationaal Park Dwingelderveld. Je krijgt een geheime kijker, de Spectator, hiermee zie jij dingen die anderen niet zien. De kompas wijst je de weg terwijl je over een schatkaart loopt. Onderweg krijg je filmpjes te zien, raadsels voorgeschoteld en je mag interactieve spelletje spelen. Je kunt dit unieke verhaal alleen op deze plek te beleven.
Je kunt dit spel spelen door een tablet te boeken via Van der Valk Spier, nu boeken.

Familie uitjes Drenthe the Nature Game

Voor wie is The Nature Game geschikt? De game is voor het hele gezin, vanaf 8 jaar. Je bent ongeveer 2 uur onderweg en je loopt tijdens deze ontdekkingstocht ongeveer 2,5 km. Je betaalt per tablet € 17,50. Wandelen in het bos doen wij allemaal wel eens, maar het wordt nu wel heel erg leuk. Iedereen die meedoet loopt moeiteloos 2 uur lang geboeid buiten. Met deze game daag je kinderen uit en het biedt elke deelnemer meer beleving en spektakel in de natuur.

Kinderen leren over natuur!

The Nature Game lijkt op een wandeling met de boswachter, gids of cultuurhistoricus. Alles wat de boswachter je over de omgeving zou vertellen zitten in het spel. Maar ook geschiedenis, de struikrover, het Witte Wief en nog veel meer, zitten in het spel verstopt. Kinderen leren al spelend basiskennis over de natuur en dieren. Daarnaast wordt verteld over de geschiedenis van het landschap, kunst en cultuur. Het is interactief en je bent zelf onderdeel van het spel, hierdoor blijft de boodschap veel langer hangen. Na het spel vergeet je de plek en z’n verhaal niet zo snel.

Een echte beleving

Doordat wij Storytelling en imagineering toepassen op de natuur is The Nature Game een echte beleving. Bij imagineering verpak je het verhaal/educatie in een onvergetelijke en interactieve beleving. De speler speelt zelf de hoofdrol in het verhaal. Hierdoor beleef je het veel intenser, je zult het dus ook niet snel vergeten!

Also available in English

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang regelmatig updates over interessante ontwikkelingen van Met Mindfulness

* verplichte velden
mapper de map