Bekijk de kaart
Winnaar ANWB uitje van de toekomst

The Nature Game

magische tabletgame in de natuur

Activiteiten met kinderen

Activiteiten met kinderen

Activiteiten met kinderen | ben je op zoek naar activiteiten met kinderen? Dan ben je bij The Nature Game helemaal aan het juiste adres. Het spel is echt een heel leuk uitje voor kinderen of voor het hele gezin. Je speelt in de natuur een magische tabletspel. Het is een heel gaaf spel, maar ook een sprookje waarmee je heel veel leert over de prachtige natuur van het Nationaal Park Dwingelderveld. Met de Spectator een soort geheime kijker zie jij dingen die anderen niet zien. Je loopt over een schatkist en een kompas wijst je tijdens het spel de weg. Het is geen moment saai want je krijgt op verschillende plekken filmpjes te zien, raadsels om op te lossen en je mag interactieve spelletje spelen. Het is een uniek verhaal dat je alleen hier kunt meemaken.

Om het spel te spelen heb je dus een tablet nodig, deze kun je boeken via Van der Valk Spier, nu boeken.

Activiteiten met kinderen the Nature Game

Het spel is voor kinderen vanaf 8 jaar. Je kunt het ook met het hele gezin spelen. Tijdens het spel leg je ongeveer 2,5 km af en ben je 2 uur onderweg. Per tablet betaal je een bedrag van € 17,50. Met het spel wordt wandelen in het bos wel heel erg leuk. 2 uur lang loop je geboeid door de natuur. Kinderen worden op een leuke manier uitgedaagd en het biedt elke deelnemer meer beleving en spektakel in de natuur.

Kinderen leren over natuur!

Een interactieve wandeling waar je veel van opsteekt, het lijkt wel of je met de boswachter of een cultuurhistoricus op pad bent. Want alles wat zij je over de omgeving zouden vertellen zit in de game. Er zit veel verstopt in het spel, denk aan geschiedenis, een struikrover, het Witte Wief en nog veel meer. Al spelend leren kinderen de basiskennis als het gaat om natuur en dieren. Uiteraard wordt verteld over de geschiedenis van het landschap, kunst en cultuur. De boodschap blijft veel langer hangen omdat het interactief is en je zelf onderdeel bent van het spel.

Een echte beleving

The Nature Game maakt gebruik van Storytelling en imagineering, dit wordt toegepast op de natuur, hierdoor ontstaat een echte beleving. Wat is imagineering? Kort gezegd is het het verpakken van het verhaal/educatie in een onvergetelijke en interactieve beleving. De speler speelt zelf de hoofdrol in het verhaal. Hierdoor beleef je het veel intenser, je zult het dus ook niet snel vergeten!

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang regelmatig updates over interessante ontwikkelingen van Met Mindfulness

* verplichte velden
mapper de map